H164

Bruisend ondernemerscentrum voor sociale economie H164

Het ondernemerscentrum H164 in Hengelo is een uniek concept en inspirerende ondernemersomgeving, waar tal van diensten samenkomen. Het is ontwikkeld om startende en kleine bedrijven kleinschalige bedrijfsruimte aan te bieden. H164 kent gunstige huurvoorwaarden voor startende ondernemers zodat zij de kans krijgen hun bedrijf tot een levensvatbare onderneming te ontwikkelen.

over-h164

Het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen), de adviesorganisatie in Twente en de Achterhoek voor starters en ondernemers, is er ook gevestigd en runt Ondernemerscentrum H164. Het ROZ biedt advisering, begeleiding, coaching en financiering aan startende en kleine ondernemers. Ook geeft zij wekelijks opleidingen en trainingen in H164. Startende ondernemers kunnen van het uitgebreide servicepakket van het ROZ gebruik maken. Voor hen is het letterlijk een ‘onder één dak concept’.

Vanuit dit centrum bedienen we ook de omliggende wijken, sporen we ondernemerstalent op en helpen we ondernemers die te maken krijgen met herstructureringsactiviteiten. H164 doet tevens dienst als huisvesting en adviespunt voor sociale ondernemingen. De doelstelling van het concept is door middel van huisvesting, ondersteuning en coaching een impuls te geven aan de lokale en sociale economie. In H164 is de sociale onderneming Oostwerk administratief bedrijf gevestigd.

H164 is een initiatief van de ROZ Groep, de gemeente Hengelo en woningbouwcorporatie Welbions.