Ervaringen van huurders

Anne Hofman – Anne’s Beautystudio
“Ik had aan huis een ruimte waar ik vrienden en familie ontving, maar ik wilde wel graag groeien met mijn bedrijf. Ik ging op zoek naar een aparte ruimte, zodat ik niet iedereen thuis hoefde te ontvangen. Tijdens mijn zoektocht op Google kwam ik bij H164 terecht en heb meteen een afspraak gemaakt. De ruimtes hier zijn betaalbaar en dat is voor mij als starter ideaal. En ik kreeg een adviseur toegewezen waar ik met al mijn vragen terecht kan. Ook de professionele ontvangst door de receptie en de aanwezigheid van andere beginnende ondernemers vind ik een pre.”

Sharita Satink Birtantie en Nicole Tusveld – De Contentmaker
De Contentmaker startte eerst vanuit huis. Toen ze met het idee speelden kantoorruimte te huren, zagen ze online een foto van één van de ondernemers in Ondernemerscentrum H164 voorbijkomen en hebben contact gezocht. “We hadden meteen een goed gevoel bij de ruimte, maar twijfelden toch even over het aangaan van verplichtingen en bijbehorende kosten. Het ging toen al goed, we groeiden gestaag, maar wij willen toch echt weloverwogen dit soort beslissingen nemen. Toen er een grote klant bij kwam, hebben we toch de knoop doorgehakt om hier te gaan huren per september 2017 en dat bevalt erg goed.”

Sabine Busch – ChooseYourBag
Sabine had al wel vaker nagedacht over een eigen kantoor en ondernam dan ook meteen actie toen ze een mailing van H164 ontving. “Met een bedrijf aan huis ben je altijd thuis en heb je geen andere mensen om je heen. Daarnaast was ik ook altijd maar aan het werk. Ik wilde werk en privé meer gescheiden houden. In H164 neemt de receptie mijn pakketten aan en mijn orders gaan dagelijks met de post mee. Dat is echt een voordeel vergeleken met vanuit huis werken. Dan moet je een dag wachten als je niet thuis bent wanneer je pakket wordt bezorgd en dat kan niet. Klanten willen hun bestelling de volgende dag al in huis hebben en ik wil natuurlijk niet dat ze teleurgesteld worden. Met de andere ondernemers in het pand heb ik af en toe contact. We sparren wel eens over bepaalde zaken en wisselen ideeën uit.”